onsdag den 6. oktober 2010

Scrap dig rask...

...mon det er muligt!? Har gjort et forsøg og dette LO er lavet over 2 dage....hold da op man har bestemt ikke den samme energi med sådan en gang forkølelsesvirus i kroppen!
Har lagt an til endnu et LO med et foto af Jonas som lille, øh mindre...øh... men det må blive i morgen, for jeg er total idéforladt...har pillet i så meget forskelligt papir at jeg gik helt i stå!

7 kommentarer:

 1. lækkert layout med flot valg af papir, lækre bogstaver og farver

  SvarSlet
 2. Da fantastisk lækket LO med relevant pynt, super med de lidt krøllede skyer, skypapiret og luftballonen..
  Kender godt det med at sidde og glo på alle sagerne uden at kunne se sig ud af, hvordan man lige skal få kringlet sit LO.
  Det er sæson for snue og andre dårligdomme, rigtig GOD BEDRING !!

  SvarSlet
 3. Uanset hvad, så er dit Lo blevet vildt lækkert - og faktisk tror jeg godt, at man kan blive så optaget afe t LO, så man måske glemmer, at man er syg :) Rigtig god bedring :)

  SvarSlet
 4. Fedt layout, hvor farver og opsætning passer supergodt til en teenager.

  SvarSlet
 5. total fedt lo, lækre farver og detaljer.

  SvarSlet
 6. Flot flot LO, og hvor ser du godt ud med dit "nye" hår. Ja tror ikke Synoptik er så sjovt et sted at arbejde iøjeblikket. Jeg har selv tidligere været ansat i SO, men fandt noget andet inden det gik helt galt. Held og lykke med jobsøgningen

  SvarSlet
 7. skønt lo og må sige du har gjort det til ug med en gang forkølelse på besøg - og nej du behøver ikke sende til det nordjyske :)

  ps. gæt hvad Helle Sahl og jeg skal 3 november :)))))))

  SvarSlet

Hyggelige kommentarer