lørdag den 13. juni 2009

Jeg er vild med.... (#2 ALBTM)


de nuttede, søde, frække dådyr, som man ser på rigtig mange layouts ! De er da ikke til at stå for, vel !? Og helt tilfældig, så "mødte" jeg et dådyr..øh...hjort, på Rhodos:
Den skulle selvfølglig fotograferes fra alle leder og kanter OG scrappes ! Og den passede jo perfekt til ALBTM's nye udfordring: Scrap noget/nogen du virkelig virkelig holder af !

11 kommentarer:

 1. Herligt layout som man ikke kan andet end at blive i godt humør af. Det bliver da heller ikke mere perfekt end at finde et dådyr, du kan scrappe med dådyr ;o)

  SvarSlet
 2. P.. har lige set stavefejl !!! Ups..må hjem og rette det når jeg kommer hjem fra job:O)

  SvarSlet
 3. Super layout. Jeg er også vild med alle de små bambier.

  SvarSlet
 4. Skønt layout. Jeg er også vild med de dyr.

  SvarSlet
 5. Sjov titel og lækkert lo. De er også søde de små bambier.

  SvarSlet
 6. Hvor er det en fin overskrift til det billede! Og nogle helt fantastiske farver;0)
  God weekend...

  SvarSlet
 7. Tak for ordene ! I billedredigeringsprogrammet Picasa3 (kan downloades gratis og det er et superprogram) kan man lave disse collager, det er faktisk rent nemt, så bare prøøøøv det.
  Og så PS: jeg har også hilst på det deer i Mandraki-havnen for mange år siden, dejligt at se det igen på sit skønne Rhodos-LO.
  Hilsen Dorit (som til gengæld ikke kan hitte ud af af få sendt en kommentar uden det er anonymt (der må være en løsning....)

  SvarSlet
 8. hvor er det et super flot layout, skønne farver. Jeg har en lille punch med en fod men ved ikke om det er noget du kan bruge, er kun ca 2 cm

  SvarSlet
 9. Flot layout og skønne farver.

  SvarSlet
 10. Det LO er bare skønt. Jeg er vild med opsætning og detaljene, ja det hele. Det bliver lige lagt i min gemmebog, for det må liftes.
  Ses vi den 4 :o)
  Knus Gitte

  SvarSlet
 11. Ja, Grækenland !! Jeg har lige været afsted til Grækenland med mit arbejde og det var bare super skønt. Nu hørere jeg din musik og ser på dit LO og bliver fyldt med skønne minder fra mine mange gange i Grækenland. Tak for det!!!

  Et rigtugt dejligt LO- Enkelt og aligevel med mange fine detaljer. Og meget græsk!!

  Tak for dit bidrag!
  Mona
  A little bird told me..

  SvarSlet

Hyggelige kommentarer