tirsdag den 23. september 2008

Helle & Tina &...

...en go flaske italiensk rødvin...så kører vi !!! Den var alletiders hyggelige TINAaften i går. Tror vi fik hørt "pladen" fire gange...om ikke mere. Dejlig, dejlig, dejlig skive, Tina hér har produceret...igen. Og så havde hun endda signeret den...suk, så blir det ikke bedre... Tjek Tina hér : http://www.myspace.com/tinadico Her er så den hemmelige gave, som Helle fik igår. Et minialbum lavet som en taske. Jeg har ikke taget billeder af alle siderne, da der jo optræder mennesker på, som jeg ikke har mulighed for at spørge om lov til at oploade. Alle billederne er heller ikke lige skarpe, men det blir ikke anderledes nu... Det var en stor fornøjelse at sidde og lave..tog faktisk en hel dag...og en endnu større glæde at overrække den.(her har jeg så lige sneget en Tina-titel ind....til stor moro for Helle )
Tak for besøget...ha en go dag :O)


11 kommentarer:

 1. Sikken et lækkert album, det er bare lækkert når man kan give en så personlig gave.

  SvarSlet
 2. Sikke et sødt album.... sjovt at du har lavet det til en taske....
  Sikke et arbejde du har nulret med, ville ønske jeg ligge kunne snigkigge resten ;-) men ja, man skal respektere at ikke alle kan være interreseret i at hænge på nettet...

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 3. waw hvor er det super flot og sikke en god ide med en taske som album ;o)
  Dejligt pladen var et hit - hun er også rigtig god ;o)

  SvarSlet
 4. åhhhh det var jo bare super flot, og super god ide med tasken.

  SvarSlet
 5. Helle; Den heldige venindetirsdag, september 23, 2008

  Hvor er det dejligt at have en veninde som dig Christina... TAK.. Jeg er dybt taknemmelig og helt rørt over din fine gave - en helt speciel taske - som indeholder en helt speciel dag i mit liv..min 40-års fødslsdag. Her var du i høj grad med til at gøre dagen så fantastik, så varm og mindeværdig..
  Og tak for en skøn Tina-aften - det kan vi bare!!! Vi må invitere Tina til en Tina-aften - tror hun ville synes om OS... :-)

  SvarSlet
 6. Rigtig flot album du har fået lavet,det må da ha gjort lykke.

  SvarSlet
 7. Dejligt at I havde en skøn aften :)..og det var da det sødeste lille album. Synes det er så fedt, at se alle de forskellige måder folk laver minialbums på :)

  SvarSlet
 8. Nøjr en skøn gave du fik lavet i det taskealbum og godt Helle blev glad for gaven. Er det et færdigt album du har købt ell. har du selv lavet det hele fra bunden ?

  SvarSlet
 9. Hej søde Helle-Muh...jeg kan ikke prale af, selv at have klippet og samlet sådan et album..ejer ikke sådan en øhh...har glemt hvad den hedder, som kan lave huller og sætte spiraler i :O) Men klippet og klistre, det har jeg selv :O)

  SvarSlet
 10. Hvor blev det bare et skønt minialbum, vildt flot med taske effekten:-))
  Ville godt ha' været en flue på væggen igår aftes, hi hi . sikker på I sang for fuld skrue...

  SvarSlet
 11. Det er et lækkert album du fik lavet. Det lyder som om I havde en hyggelig aften. Men er der noget bedre end god musik,og så i selskab med gode venninder.
  Nogle dejlige sange

  SvarSlet

Hyggelige kommentarer