mandag den 4. februar 2008

SKI' GODT !

Hvorfor kunne vi ikke bare blive der ? Emigrere ? Få job som servitrice iført drindl kjole og steen og ungerne i lederhosen ? Og så stå på ski hver formiddag ! SUK ! Som du kan forstå, var det alletiders skiferie, vi lige har været på :O) Stedet var Maria Alm i Østrig....nær Zell am See.

Vi ankom tidlig lørdag morgen...og jeg mener tidligt! Kl. seks parkerede vi foran hotellet...og der sad vi så og ventede på, at der skulle blive tændt lys, så vi kunne tillade os at gå indenfor. Klokken syv kunne vi se, at de gik igang med at dække op til morgenbuffeten, så vi gik ind og spurgte, om det var ok at vi kom indenfor og betalte os til noget morgenmad. Aber natürlich ! Og vores værelse kunne vi da også få ! Perfekt ! Vi havde regnet med, først at kunne installere os engang om eftermiddagen. Så vi fik hurtig taskerne op på værelset, spiste morgenmad og derefter iført os al skiudstyret...afsted ned og få ski, støvler og stave....og SÅ til pisterne !

Vi startede for os selv om lørdagen...sådan lidt på børnebakken (ha, kald det lige en bakke), derefter hen til trækliften...og selvfølgelig fik Steen lokket os op med T-liften, så vi kunne spise frokost på bjerget. Vi kom da heldigvis helskindet ned...Jonas valgte at gå/kure ned...vi ander tog den på ski.

De følgende tre dage stod den på SKISKOLE ! Hold da fest det var altså sjovt...og meget givtigt ! Vores lærer, Sigfried, var mægtig sød og god. Jeg avancerede på anden dagen til et andet hold, sammen med en herlig dansk Viborgenser. Her lærte vi mange tips og tricks...og jeg endte da med at køre helt forsvarligt :O) Og man fik talt både engelsk, tysk og fransk..og måske lidt hollandsk :O) Jeg skal helt sikkert også på skiskole næste år !

Steen kan jo godt stå på ski...og drengene...de lærte det lynhurtigt ! Det er altså imponerende at se, hvor hurtigt børn bare lærer at stå på ski. Og de suser bare der ned af....keine angst. Jeg er ikke et naturtalent...det fandt vi hurtig ud af...så Steen og ungerne tog til et andet bjerg og kørte dér. Jeg forblev på "mit" mindre bjerg. Det var ok, for her kunne jeg køre i mit eget tempo. Og her var jo også dem, jeg havde gået på skiskole med.

Godt nok fik Steen lokket mig med over på kæmpe-ski-bjerget...og det endte da også med, at jeg lavede to megastyrt...det ene hvor jeg landede pladask på maven (AV) og et andet, hvor jeg desværre slog min tommeltot noget så grundigt ! Troede faktisk at den var forstuvet. Tog tilbage til hotellet for at sunde mig. Totten var godt nok svulmet op og ikke særlig bevægelig. Næste dag tog mand og børn afsted, og jeg ville lige se tommeltotten an. Men allerede efter en halv time på værelset kedede jeg mig, så på med skitøjet og afsted igen. Jeg kunne heldigvis godt stå på ski...om end jeg var lidt nervøs for at skulle falde og komme til at tage fra med hånden.
Det blev en noget kortere dag på ski, for ondt gjorde tommeltotten...men så tog jeg da bare på konditori ! Skønne skønne flotte smukke lækre kagestykker ! Det var altså svært at vælge, hvilket stykke jeg skulle sætte tænderne i ! Og bare jeg havde haft kameraet med :O)

Lørdag...sidste dag...følte jeg mig rigtig god, så jeg tog med mand og børn op på det store stygge bjerg...og jeg faldt ikke :O) Det var bare SÅ flot og hyggeligt. En rigtig god sidste dag i Maria Alm.
Servus !

Nå, jeg kunne jo blive ved og ved med at fortælle....men nu skal der jo scrappes nogel ski-LO'er!Har mange flotte fotos fra ferien og jeg glæder mig til at komme igang. Håber at få printet nogle billeder i dag. Så er der jo også lige al tøjet der skal vaskes og ordnes. Og lidt indkøb der skal gøres. Og så skal jeg jo også lige forberede mig på, at skulle starte på det nye job i morgen.

Tak fordi du kiggede forbi :O)9 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage til kedelige DK. Her er ingen sne, men solen titter da frem engang imellem. Hvor ser det bare flot ud, på de billeder du har delt med os andre.

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem til DK :)...godt I har haft en dejlig skiferie, og at du blev helt go' på de brædder :D...det ser skønt ud på billederne :)

  SvarSlet
 3. WAU en lækker ferie - sikke nogle flotte billeder.Der er da noget at scrappe af - håber tommeltotten er blevet bedre !!!

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne billeder fra det kolde syd!!
  Glæder mig til at se hvad du får scrappet:-))

  SvarSlet
 5. Velkommen hjem til lille DK! Ahhhh - når jeg ser på de billeder, har jeg bare lyst til at tage afsted lige med det samme!! ... på trods af vi var i Frankrig sidste uge. hehe! Dejlige billeder og dejligt at i havde sådan en skøn og succesfuld skiferie. :-)
  Østrig er jo helt speciel - jeg elsker at komme der! Og vi er da også allerede blevet enige om, at vi skal til vender tilbage til Østrig næste år.

  Glæder mig til at se nogen vinter-ferie-ski-LOs fra din hånd!!
  Og så ønsker jeg dig rigtigt meget held og lykke på dit nye job i morgen! :-)

  SvarSlet
 6. Mine forældre er på skiferie lige NU i Canazei (eller hvordan det nu staves) i Italien. De kører med hotelbus for der er rigtige senge de kan sove i og så ankommer de friske og veludhvilet - smart :o)
  Det er ud til at du har haft en rigtig god tur. Jeg tror alle som har været på skiferie gerne vil blive der og være skibums :)

  SvarSlet
 7. Hvor er det skønt, at I har haft en rigtig god tur. Jeg håber alt går super på arbejdet i morgen. Dejligt at se dig på det nye forum

  SvarSlet
 8. åhhhh sikke billeder,man bliver bestemt ikke spor misundelig da,godt i havde en skøn tur :)

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare skønt ud.... Jeg vil også have sne i DK.... ;o) Velkommen hjem igen - glæder mig til at se ski-LOs...

  SvarSlet

Hyggelige kommentarer