tirsdag den 11. december 2007

Mors skønne bag....

SÅ fik vi også bagt lidt i søndags ! Det blev til en portion honningkager. Og det sjoveste af det hele...altså bort set fra at spise dem (der er dog stadig nogle tilbage)...er at pynte kagerne.
Som man her kan se, kan det være "svært" at håndtere glasuren. Lige præcis DEN kage må da give én et kollosalt sukkerchok :O) Og gæt hvem der spiste den over-sukker-pyntet kage...nej, det var nemlig ikke mig :O) Det kan anbefales at lave sådanne julekager med sine unger, da det er hurtigt og nemt...og SJOVT ! God bagelyst og tak fordi du kiggede forbi.

11 kommentarer:

 1. Det ser rigtig hygligt ud med alle de honningkager...jamen havde da aldrig gættet på at det kunne være dig der havde spist "sukkerbomben"..nej nej *G*

  SvarSlet
 2. åhhhh, sååå hyggelige billeder, og de kager ser bare såå mums ud :)

  ha en god aften :)

  SvarSlet
 3. Hihi jeg tænkte lige på noget andet, da jeg så din overskrift ;)
  Hvor ser det hyggeligt ud, flotte kager i har fået lavet!

  SvarSlet
 4. Nåååååååååå hvor ser det bare hyggeligt ud.

  SvarSlet
 5. Det ser vel nok hyggeligt ud. :-) Og ja, det er dejligt at julebage sammen med sine unger. Det har jeg også gjort her. Hyggeligt, skønt og meget julet! :-)

  SvarSlet
 6. Smilet på den knægts ansigt siger det hele - HYGGE.
  Når vi pynter kager bruger vi slikposer - hvor vi lige klipper spidsen af (de er lange, af plastik og kan smides ud bagefter).
  JULEKNUS

  SvarSlet
 7. Ih nogle skønne billeder. Det ser bare hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 8. Hvor der det bare ALT for hyggeligt ud.... Glæder mig til Nynne er stor nok til at være med til sådan noget - og glæder mig til at se de billeder scrappet ;o)

  SvarSlet
 9. Alt for lækkert ser det ud.. kan du mon lokkes til at "frigive" opskriften?? ELSKER sådan nogle kager - måske mest pga. pyntningen..... ?!

  SvarSlet
 10. Kan du ikke smide opskriften ind på thescrapcat? De ser vildt lækre ud de kager. Håber det går godt på jobbet. Og tak for knapperne i dag....Ellllllllllllllsker jo den slags:-)

  SvarSlet

Hyggelige kommentarer