torsdag den 29. november 2007

Efterårsis


Et LO lavet sidste weekend...der hvor jeg virkelig fik noget fra hånden :O) Billedet er fra vores efterårscampingtur. På campingpladsen var også en lille grillsnask, som stadig solgte de skønneste isvafler...og med lækker lækker guf på. SÅ selvom solen ikke skinnede fra en skyfri himmel, kunne vi jo godt spise is...og det gjorde vi så....flere gange :O)
Jeg har brugt: Prisme karton, mønsterpapir fra BG "urban couture", bånd, knapper, brad, bogstaver fra Panduro og MM. Synes selv at "is" passer til på en sjov måde, pga det lidt frostede look. Det ser måske en anelse skævt ud...men det har noget med hende der tager billedet af LO'et :O)

6 kommentarer:

 1. Dejligt at se du ikke har stess, men tid til at lave flere LO'er. Du har ret - IS - ser koldt ud og passer godt til dit LO.

  SvarSlet
 2. Dejligt LO og selvfølgelig kan man spise is selvom solen ikke skinner! :-) Og ja, ordet IS ser koldt ud - fin ide. Den bord af BG arket blev super flot.

  SvarSlet
 3. Dejligt LO! Is kan man da altid spise, selv i frostgrader hihi

  SvarSlet
 4. super flot lo, herligt billede, og hvor ser det godt ud med blomsterne der er klippet ud :)

  SvarSlet
 5. ÆÆÆÆlsker bare farverne i dette LO:-))Vildt flot

  SvarSlet
 6. Synes det er vildt, at du kan nå at producere så mange LO's på nærmest kun 1 aften. Igen må jeg rose de udklippede blomser, de ser så flotte ud.

  SvarSlet

Hyggelige kommentarer