tirsdag den 2. oktober 2007

Musik på siden...

Nu har jeg lagt musik i et af sideindlægene, længere nede ad siden...hvordan funker det for JER ?
Starter musikken af sig selv når i kigger forbi ?....er det skide irriterende ?....er det nemt lige at slå lyden fra?....skulle jeg bare ta'og fjerne det hurtigst muligt?
...det skulle jo helst være en fornøjelse at besøge mig :O) så vær bare ærlige !!!

Men det er muligt at shuffle rundt i de numre jeg har valgt...så tjek dem bare ud :O)

8 kommentarer:

 1. Hej hej
  Musikken starter selv efter siden er lukket op!!! Jeg syntes det er rigtig hyggeligt, men kan ikke lige umiddelbart gennemskue om det gør siden langsommere!!!

  Men jeg syntes i hvert fald det er hyggeligt!

  SvarSlet
 2. Jep musikken starter af sig selv. synes det er hyggeligt. Men det er vel en smagssag.

  SvarSlet
 3. Det funker fint.og synes det er hyg'ligt....ind imellem syns jeg det kan være s....irriterende med lyd på siderne..men når man har muligheden for at slå det fra er det fino ;D

  SvarSlet
 4. Ja, musikken starter af sig selv efter et ganske lille øjeblik.

  Jeg vil være ærlig og sige, at jeg synes det er lidt irriterende med musik på bloggene. Jeg slår altid lyden fra når jeg besøger blogge med musik på! Er glad for der er den mulighed. :-)

  Du skal jo vælge hvad du vil have på DIN blog. Er du til musik, så gør det! Det kan jo altså slås fra.

  God aften til dig.

  SvarSlet
 5. Skøøønt med musik - og altså...total-i-orden-musiksmag...!!! Måske lidt for få Tina-numre? Og hvad med Madonna? Er hun ikke til skrap??

  SvarSlet
 6. Yeps, musikken starter selv og du har da en god smag hvad musik angår. Nej, jeg lytter heller ikke meget til musik på div. blogs - men det er da dejligt at kende andres smag og så kan man bare slukke hvis man ikke vil høre mere.

  SvarSlet
 7. Ok...ærligt: Jeg synes faktisk også det er møg irriterende med musik der starter når jeg går ind på en hjemmeside :-)
  Forslag: Lav en boks hvor man selv kan vælge til og fra mht musik.... og når du har fundet ud af det, så fortæl lige mig hvordan, jeg har stadig et lydklip liggende jeg gerne vil have på min blog. Men kan ikkke hitte ud af det ;-)

  SvarSlet
 8. Ja det er da meget hyggeligt med musik...hvis man altså husker at tage sine hovedtelefoner på hihi!

  SvarSlet

Hyggelige kommentarer