torsdag den 11. oktober 2007

Mere "uhygge"...(lad musikken spille)


Nu nærmer Halloween sig ! Det er bare SÅ hyggeligt...at ha' en god grund til at hygge :O)
Sidste år havde Simon selv dyrket græskar, så vi havde mange at øve os på, da vi skulle lave lygtemænd. Vi tog nogle stykker med, på sidste års efterårstur med campingvognen...og det var SÅ flot at se dem står i græsset om aftenen med lys i! I år har Simon valgt at satse på squash og jordskokker...specielt de sidste er svære at skære ansigter i :O) så jeg har måtte gå i Fakta og købe græskar. Hmmmm....sidder lige og får en idé....kan man doodle på et græskar ?
De orange txt stykker rundt om det ene foto, er udklip af et mønsterpapir der hedder "Orange Boo" fra Creative Imaginations.

8 kommentarer:

 1. Aj et rigtig godt LO, hvor er det hyggeligt, rigtig efterårsagtig, og oplagt nu hvor det snart er Halloween..... Men de orange tekststykker, hvor er de fra?

  Endnu engang tillykke, det er meget velfortjent...

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 2. Superflot..jeg kan rigtig godt li' de sort/hvide billeder til det orange :)
  Og ja..hvor kommer de orange stykker fra ?

  SvarSlet
 3. De orange txt stykker er fra et mønsterpapir der hedder "Orange Boo" fra Creative Imaginations...jeg skriver det lige ind under LO, tak fordi I gjorde mig opmærksom på forglemmelsen :O)

  SvarSlet
 4. Flot med de sort/hvide billeder, og flotte græskar fra Simons grønne fingre:-))
  Smukt nyt billed af dig i profilen.

  SvarSlet
 5. Jep, man kan sagtens doodle på et græskar... Det har jeg gjort, men man skal bare ikke skære det for tyndt, for så kommer det til at hænge efter et par dage. Hyggeligt ser det altså ud, når det står tændt om aftenen.

  SvarSlet
 6. åhhh, igen et super flot lo fra dig,

  synes det er super flot du har brugt sort hvid sammmen med, det giver en virklig flot effekt.

  SvarSlet
 7. Aiiii, det er jo ren råhygge med ungerne. Jeg elsker den orange farve på dit LO og især din tekst foroven...flot arbejde igen LaChris

  SvarSlet
 8. Vi elsker også Halloween her! Ikke at vi gør voldsomt meget ud af den tradition. Men vi laver da lygtemænd, som står ude ved vores fiskedam og lyser flot om om aftenen! Og så har vi mini-græskar liggende ved hoveddøren!

  Flot LO du har lavet i de helt rigtige farver. God ide med rammen om det ene foto! :-)

  SvarSlet

Hyggelige kommentarer