tirsdag den 23. oktober 2007

Mad til mor...

Et LO om drengenes fisketur. Her har jeg igen været uden en friskæring (hmmm...er det et rigtigt ord?) og derefter tegnet en løs kant om hver person....den streg giver en supergod effekt, synes jeg...egentlig kan det virke lidt tegneserieagtigt...super :O) Det ser måske lidt bart ud i toppen....men hvis du kigger rigtig godt efter..ja, næsen helt ind og røre skærmen..så vil du se, at jeg har skrevet FISK med HS ghost letters :O)

6 kommentarer:

 1. Jeg er altså vildt imponeret over dine fritskæringer. Det ville jeg slet ikke turde.....men det ser vildt godt ud. Er enig i det med tegneserieeffekten. Med hensyn til de der gostbogstaver...måske ville man bedre kunne se dem, hvis du havde mattet billedet og ladet kanten gå ind under bogstaverne. Hmm håber du forstår, hvad jeg mener:-)

  SvarSlet
 2. Total herligt LO! Jeg nyder at læse din journaling, for det er så kreativt skrevet og spændende at læse. Hyggeligt de sådan tager på fisketur og fanger mad til mor! :-)

  Flot med friskæringen - og ja, det er så flot med stregen rundt om billderne. Da jeg så ghost bogstaverne tænkte jeg, at det kunne blive så fint at male kanterne (meget tyndt) med sort - eller evt. bruge stempelpude! Tror det ville give en flot effekt og få bogstaverne lidt mere frem.

  Meget flot LO! :-)

  SvarSlet
 3. Super LO..igen ;)..jeg ville ikke turde skære på den måde i billederne, så gode venner er jeg ikke med min kniv :D
  Er enige med de andre i at det ville ha' været fint hvis de ghostbogstaver var en lille smule tydeligere uden at de mister ghost-effekten :)

  SvarSlet
 4. Super flot LO. Imponerende journaling. Er enig i, at fritskæringerne er flotte. :-)

  Må indrømme, at jeg er glad for at der ikke er nogen lystfiskere i min familie. Alt det "fiske-halløj" er heller ikke lige "mig" he-he :-)
  Men det er skønt at far og sønner har denne "ting" sammen.

  SvarSlet
 5. wawww siger jeg bare, er total vild med det hele :)

  SvarSlet

Hyggelige kommentarer